Om os

Hos Campus Riding har vi altid været passioneret omkring heste og ridesporten.  Vi startede dog i 1996 som et mode-fodtøjsfirma.  I takt med at vi brugte mere og mere tid på hestene – både i stalden, til træning og til konkurrencer, følte vi også behovet for noget fodtøj, som både var funktionelt med også smart.

Det blev til den første kollektion med outdoor-støvler i et flot design – men også praktiske.  Siden da har vi introduceret mange nye produkter på markedet  -  bl.a ridestøvler, jodhpurs, ridebukser og –tights, t-shirts, ridehandsker, heldragter og sikkerhedsskjold og dækkener.

For os hos Campus Riding er det vigtigt at arbejde sammen med de bedste leverandører indenfor de enkelte produkter, så vi kan levere en høj kvalitet til rimelige priser til vore kunder. Campus Riding designer og producerer kontinuerligt nye kollektioner, hvor mode, kvalitet og funktion er altafgørende.  Bæredygtighed spiller en stor rolle, når vi udvikler vore produkter. Derfor gø vi os umage med at skabe klassiske modeller i holdbare materialer, så du som rytter kan få glæde af dit produkt i mange år.

Vort produktsortiment markedsføres og sælges gennem de fleste ridesportsbutikker i Danmark, Holland og Belgien samt på vores webshop. Har du spørgsmål til vore produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon nr. 23469885 eller på mail@campusriding.dk.